Ons team, jouw gidsen

Merlijn en Nadam waren vrienden op de middelbare school en na twintig jaar kruisten hun wegen weer bij de ING-bank.

Onze klanten komen om allerlei redenen, soms na een intense, extreme gebeurtenis die gepaard ging met onmacht en onrechtvaardigheid. Anderen willen gewoon meer vrijheid en lol ervaren. Wat de aanleiding ook is, de oplossing zit altijd in jou. Wij helpen jou om jouw blokkades te voelen en in beweging te zetten.

Wat het ook is, tranen worden diamanten, samen helpen wij jou licht en opgeruimd ons veld te verlaten. Bovenal, je komt in contact met een krachtige energieke en ondeugende kant van jezelf die je misschien al een tijdje niet gezien hebt. Ervaar het zelf en neem contact op.

Merlijn Boshuizen

43 jaar, vader van twee dochters, is een people-ondernemer ‘pur sang’. "Volwassen mensen spelen gewoon niet genoeg!" Zijn drive om te spelen en te creëren is oneindig. Maar in 2020 werd hij ongekend hard op de proef gesteld als ondernemer in het Britse toerisme in Nederland," "Ik heb mijn aandeel in frustratie en verdriet zoals je je kunt voorstellen wel geïncasseerd de laatste tijd." "Ik blijf in beweging en omarm mijn woede.” “Daardoor blijk ik authentiek en geaard" "Het begint te stromen, ik begin te creëren en ik voel me weer gelukkig"

Nadam Schmidt

Nadam, 43 jaar lentes jong, vader van een dochter, is een Holistisch Banker en IJS Bad-instructeur bij IJSBURCHT. Hij noemt zichzelf een nerd voor pragmatische benaderingen van mindful leven. Hij runt een ICE Bath onderneming vanuit IJburg en doet Aspiratieve Financial Life Planning bij zijn andere label Holistic Banker. Nadam brengt deze speelse ‘no bs’-energie met zich mee, terwijl hij goed afgestemd is op wat er speelt bij jou en hoe jou verder te helpen bewegen.